poniedziałek, 6 września 2010

Wersja II.

Smaczniejsza wersja szybkich ciastek, wzbogaconych o kakao i/lub bakalie:

6 komentarzy:

  1. Wyglądaja pysznie, w sam raz do porannej kawy
    Pozdrawiam słonecznie o poranku

    OdpowiedzUsuń
  2. Usiadłam z kawą i czytam ...no i się poczęstowałam bo mnie ssało od czytania :))

    OdpowiedzUsuń
  3. Upieklam ciasteczka wg, przepisy i byly troche twarde,za drugim razem dodalam 1/2 szklanki maki kukurydzianej wiec to byla 1 i 1/2 szklanki zwyklej maki i 1/2 kukurydzianej.Maka kururydzina robi to ,ze ciasteczka sa kruche i mozna je przechowywac tygodniami w zamknietych sloikach.

    OdpowiedzUsuń
  4. Sheba, mi zawsze wychodzą kruche, może to kwestia mąki czy masła? Ale grunt to umieć modyfikować na własne gusta :o)

    OdpowiedzUsuń
  5. fajnie tu u Ciebie :)

    pozdrawiam,
    Paula

    OdpowiedzUsuń
  6. Mniam, mniam... wyglądają apetycznie :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za wizytę i podzielenie się opinią :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...