piątek, 22 kwietnia 2011

Na czekoladowo.

Pewnego razu obejrzałam Nigellę, która pokazała jak robi baton słodko-słony. Zrobiłam i ja zaciekawiona połączeniem tych dwóch smaków. Nic szczególnego, powiem szczerze ... tzn. baton nie jest niesmaczny, po prostu nie zachwycił nas tak, jak Nigellę. A ponieważ nie ma nic gorszego od jedzenia "na siłę", postanowiłam wykorzystać wspomniany baton do ciasta czekoladowego też Nigelli. Przepis prosty, ciasto robi się szybko, a po upieczeniu pięknie pachnie, jest wilgotne i smakuje niesamowicie czekoladowo. Polecam! :o)

2 komentarze:

  1. a mi jak na złość jakiś czas temu padł piekarnik... nawet babki na święta nie zrobię :/

    OdpowiedzUsuń
  2. Życzę Ci Zdrowych, Spokojnych, Radosnych Świąt. Ewa

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za wizytę i podzielenie się opinią :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...